top of page
Unknown-1.jpeg

Mer än bara en nätverksspecialist

Från Kabeldragning till It-infrastruktur: Skräddarsydda nätverkslösningar för Fibernät, Fastighetsnät, Datanätverk och CCTV/Lan-drift

Dra nytta utav vår erfarenhet och täck alla era behov med oss. Vi tar gärna ansvar för att övervaka, driva och supporta er infrastruktur, och tillsammans formar vi en lösning anpassad efter era behov.
 

Trådlösa nätverk/wifi

En omfattande tjänst för att säkerställa ett tryggt och smidigt nätverk, med alla nödvändiga komponenter inkluderade: hårdvara, mjukvara, installation och fullständig support för optimal prestanda och säkerhet.

Installation av AV-lösningar

Vårt mål är att maximera funktionalitet utan att överbelasta IT-avdelningen. Pricken över i:et vid AV-lösningar erbjuder installationer av väggskärmar, videoväggar, olika teams- och videolösningar.

Behjälpliga vid IT-flyttar

D.ON erbjuder smidiga IT-miljööverföringar med minimal affärspåverkan. Vi planerar noggrant för att säkerställa kontinuitet och anpassar lokaler och teknik för framtida behov

Fiberoptiska nätverk

Våra tekniker inom den ofta komplexa fiberoptiska teknologin ger dig den support du behöver för att optimera din fiberoptiska lösning enligt dina behov. Vi maximerar din fiberoptiska infrastruktur!

Installation av switchar

Vi erbjuder säkra och flexibla nätverkslösningar för utmanande miljöer. Med portar för kopparkabel och fiberoptik samt backup möjliggör vi smidiga nätverkskopplingar och enkel segmentering av industriella nätverk.

Nätverkslösningar/Datanät

Få tillgång till nätverkslösningar och resurser online, antingen i publika eller privata moln eller on-premises om så önskas. Vår målsättning är att erbjuda enkelhet till fast pris.

KONTAKT

Låt oss samarbeta

Handenterminalen 5, 136 40 Stockholm
info@d-on.se

010 200 77 12

Enkel Bild Inramad Påsklov Erbjudande Facebook Inlägg (4).png
Unknown-2.png

Tack för ditt meddelande!

  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page